Kimaradás

2023.03.29. 12:53

Sorozatban nem működtek a közlekedési lámpák reggel – ez volt az oka!

Több olvasónk is jelezte a lámpák kikapcsolt állapotát, utánajártunk az okoknak.

HI

Teljesen kikapcsolt állapotban voltak a lámpák, sárgán sem villogtak

Fotó: Kuklis István

Több olvasónk is jelezte portálunknak: azt tapasztalták a szerda reggeli órákban, hogy több közlekedési csomópontban sem működtek a forgalomirányító lámpák. Így a 37-es főúton Miskolc és Gesztely között lévő két jelzőlámpás kereszteződésben (belgrádi csomópont és csavargyári csomópont), illetve Miskolcra beérve az Auchan körforgalom (József Attila utca) sem működtek a jelzőlámpák. Nem sárgán villogott, hanem teljesen üzemen kívül voltak.

Portálunk érdeklődött a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél, hogy mi okozza a problémát, illetve, hogy van-e összefüggés a három – egyébként egymás utáni – lámpás csomópont problémája között.

Karbantartási munkák az áramszolgáltatónál

Mint a közútkezelő társaság tájékoztatásából kiderült, a 37-es főúton a Csavargyári és Belegrádi csomópontok, valamint a 3-as főút, Miskolc József Attila úti Auchan áruháznál lévő forgalomirányító jelzőberendezéseik az áramszolgáltató karbantartási munkálatai miatt vannak/voltak ideiglenesen üzemen kívül.

„A József Attila úti és a Belegrádi jelzőberendezésünk már újra működik, a Csavargyári csomópontban lévő jelzőberendezésnél még nem állították vissza az áramszolgáltatást, de amint ez megtörténik a berendezés automatikusan újra a megszokott üzembe áll majd. Addig is a közlekedőktől fokozott figyelmet és türelmet kérünk! – írták portálunknak dél környékén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában