Szuvenír

2023.03.04. 11:00

Sárospataki piperetükör és sörbontó

A Bodrog-partiak szinte kifogyhatatlanok az ötletekből.

KT

A lányok a SUSI kitűzőjével, amelyet mindenki megkapott

Fotó: olvasónktól

Jótékonyság és szeretet – ez volt a napokban tartott, immáron hetedik Sárospataki Sportbál mottója. Az eseményen több mint háromszázötvenen vettek részt, és az Árpád Vezér Gimnáziumból senki nem távozott üres kézzel. 

Hasznát veszik

– Hosszú ideig a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola emblémájával ellátott bögrét adtuk ajándékba – kezdte Belicza János, az intézmény elnöke, majd így folytatta: – Aztán úgy döntöttünk, hogy a pohár „elfáradt”, és váltunk. Ötleteltünk, egymás között megjárattuk az elképzeléseinket, és megtaláltuk a szerintünk legjobb megoldást. Ennek jegyében a hölgyeknek már apró táskában emblémás piperetükröt adunk annak tudatában, hogy gyakorlati hasznát veszik a kis szuvenírnek. Az uraknak viszont olyan praktikusnak nevezhető hűtőmágnessel kedveskedünk, amelynek egyik oldala az állandóságot képviseli, mert megtestesíti a SUSI jelképét, megfordítva viszont üdítő- és sörbontóként funkcionál. A bálba érkező vendégeknek csupán egy dolguk volt: bele kellett markolniuk a kosarakba és a tálcákra tett tárgyakba. A csecsebecsék kiagyalói mellesleg egyaránt gondoltak a kicsikre és a nagyokra, a lányokra és a nőkre, a fiúkra és a férfiakra, az apróságokkal pedig telitalálatot értek el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában