Találkozó

2023.03.30. 10:00

Fergeteges öregdiákbál várható Sárospatakon

Harmincéves a gimnázium, várják vissza az egykori tanulókat.

ÉM

Öregdiájait várja az Ároád vezér Gimnázium

A Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium vezetése örömmel értesíti egykori diákjait, hogy a  30. tanévét ünneplő iskola bállal egybekötött találkozót szervez április 22-én.
„Ha szeretnétek részt venni a rendezvényen, mindössze három dolgot kell tennetek április 13-ig .Regisztráljatok az iskola közösségi oldalán látható plakáton szereplő e-mail címre írt üzenettel!  Töltsétek ki a válaszlevélben megkapott űrlapot! Utaljátok át a részvételi díjat! Reméljük, hogy sokan csatlakoztok hozzánk, és egy jó hangulatú vacsora mellett feleleveníthetjük az ÁVG-hez kötődő élményeket, beszélgethetünk az eltelt évekről. Ha az alkalmat osztálytalálkozóval szeretnétek összekötni, kérjük, keressetek minket hivatalos elérhetőségeinken! ([email protected] , 47-312-140) A rendezvényről tájékozódni, valamint április 13-áig regisztrálni a plakáton szereplő e-mail címen lehet, és válaszlevelünk tartalmazza majd az esttel kapcsolatos információkat. Szeretettel hív és vár benneteket  az ÁVG-s öregdiák-találkozóra az iskola nevelőtestülete!”, írja meghívójában a gimnázium vezetése. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában