Várandós kör

2023.03.29. 08:00

Ez történik a szülés után

Dúladélelőttre várja a kismamákat a Főnix. A babák is jöhetnek.

ÉM

Testvérvárás

Fotó: Török János

A várandós kör soron következő alkalmán a gyermekágy időszakával foglalkozik a Főnix Családbarát Közösségi Tér március 30-án, csütörtökön 9-től 12 óráig. Mi az aranyóra, és miért fontos? Mi vár ránk a gyermekágyas osztályon? Hogyan tudunk egyensúlyt tartani az újszülött ellátása, az anya regenerációja és a háztartás között? Hogy tud kapcsolódni az apa? És a nagyobb testvér(ek)? A nagyszülők, rokonok, barátok? 

„Benned milyen kérdések fogalmazódtak meg? Gyere, meséld el, hogyan éled meg a várandósságodat. Egy kellemes, dúlák által kísért beszélgetésre várunk szeretettel. Az esemény baba- és gyermekbarát. Célunk egy olyan elfogadó közösség megteremtése, ahol szabadon beszélgethetünk nőiségünk legmélyebb témáiról, és emellett a kisgyermekeket sem kell félretenni. A kezedbe szeretnénk adni a döntést, hogy egyedül vagy babáddal, kisgyermekeddel veszel részt rajta (amennyiben jelenleg nem az első babádat várod). A helyiség baba-mama barát”, szól szervezők meghívása. A program ingyenes, de adományokat elfogadnak. Cím: Miskolc, Városház tér 16. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában