Sejtelmes válasz

2023.03.09. 14:36

Nem tudni, támogatja-e a DK Veres Pált

Rövid, de annál sejtelmesebb választ adott portálunk kérdésére Mokrai Mihály, a párt helyi önkormányzati képviselője.

Ujlaki Attila

Veres Pál újra indulna

Fotó: Bujdos Tibor

A Jobbik és Erdei Sándor támogatásán kívül eddig más ellenzéki párt nem jelentette be, hogy támogatja a miskolci polgármester 2024-es újraindulását az önkormányzati választásokon. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) támogatja-e a jelenlegi városvezetőt, hiszen korábban kritikát fogalmazott meg Mokrai Mihály, a párt helyi önkormányzati képviselője Veres Pállal szemben, a legutóbbi időközi önkormányzati választás után, amelyet a DK-s Sebe-Gazdig Judit elbukott a fideszes Bartha Gáborral szemben. 

Akkor azt mondta: „a választók sárgalapot mutattak fel a városvezetésnek”. Portálunknak korábban interjút adott Veres Pál, amelyben erre azt reagálta: „Ezt nem tudtam értelmezni – ahogy a frakció több tagja sem –, vélhetően első elkeseredésében mondhatta ezt Mokrai Mihály. Azóta rendeztük a kérdést”.

Továbbra is kérdés, hogy támogatják-e

Korábban szerettük volna megtudni, hogy hogyan rendezték a kérdést, valamint azt, hogy ez a kritika lehet-e hatással az önkormányzati választásokra. Akkor azt mondta Mokrai Mihály: „Ez még egy korai kérdés, majd két hónapon belül sor kerül ennek a kérdésnek a válaszára, amelyből mindenki megfogja érteni, hogy mire gondoltam akkor”. 

Mokrai Mihály önkormányzati képviselő
Fotós: ÉM

A két hónap elteltével kíváncsiak voltunk, hogy támogatja-e a DK Veres Pál indulását. Egy rövid, de annál sejtelmesebb választ kapott a boon.hu.

Azt válaszolta: 

Készülünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában