Újdonság

2023.03.31. 17:00

Most szombaton is jár a ZS busz a Zsarnai piacra

Teszt jelleggel különcélú ZS autóbuszjárat közlekedik az Avasról a Zsarnai piacra szombati napokon.

ÉM

Most szombaton is jár a Zs-s busz

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. megrendelésére ZS viszonylatjelzéssel autóbuszjárat indult az Avas kilátótól a Zsarnai piacra március 25-én. Ezen a szombaton, azaz április 1-jén újtra igénybe lehet venni a Zsarnapi piacra közlekedő buszjáratot.

Ezen a járaton nem az MVK üzletszabályzata érvényes, vagyis az MVK jegyek és bérletek a ZS járaton nem jogosítanak utazásra, díjmentes utazásra nincs lehetőség. A járművön az első ajtónál minden felszállónak 500 forintos díjat kell fizetni (ez magába foglalja az oda- és a visszaút díját is), a kapott nyugtát meg kell őrizni, mert a visszaútra ez jogosít utazásra, ezzel lehet felszállni. A nyugta elvesztése estén a Zsarnai piactól az 500 forintos díj újból fizetendő.

A ZS járatra a Zsarnai piac irányába csak felszállni, az Avas kilátó irányába pedig csak leszállni lehet. A tesztidőszakot követően dönt a megrendelő Miskolci Városgazda a járat további közlekedtetéséről. 

A ZS-s járat útvonala: Avas kilátó – Pattanytyús A. Géza utca - Klapka György utca – Szentgyörgy út – Miskolctapolcai út – Csabai kapu – Görgey Artúr utca – Corvin utca – Szentpáli utca – Horváth Lajos utca (visszafelé Madarász Viktor utca)– Ady Endre utca – Zsolcai kapu – Soltész-Nagy Kálmán utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Baross Gábor utca – József Attila utca – Besenyői utca – Zsarnai piac. 

A ZS-s járat megállóhelyei: Avas kilátó, Leszih Andor u., Hajós Alfréd u., Mednyánszky u., Ifjúság útja, Avas városközpont, Sályi István u., Szentgyörgy út, Vasúti felüljáró, Tapolcai elágazás, Petneházy bérházak, SZTK rendelő, Népkert, Vörösmarty Mihály u., Centrum, Búza tér/Zsolcai kapu, Bajcsy-Zsilinszky út, Selyemrét, Üteg utca, Baross Gábor u., Gömöri pályaudvar, Vágóhíd utca, Sajórajáró út, Sajószigeti út, Zsarnai piac 

A ZS-s járat indulási időpontjai: az Avas kilátó végállomásról: 07:30, 10:00, 12:30. Zsarnai piac végállomásról: 09:00, 11:30, 14:00. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában