Figyelem!

2023.03.31. 14:22

Így változik a villamosközlekedés a Régiségvásár idején

Az első pótlóbusz Tiszai pályaudvarról 7.10-kor, az utolsó 14.55-kor indul.

ÉM

Újra a miskolci főutcát foglalja el a Régiségvásár

Fotó: Ádám János

Április 2-án a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés, 7 és 15 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz Tiszai pályaudvarról 7.10-kor, az utolsó 14.55-kor indul. 

A villamospótló autóbusz megállóhelyei: a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul, a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén, a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén), a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg. A Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában