Időközi voksolás

2023.03.26. 08:16

Polgármestert választ vasárnap Tiszatarján

Hat független jelölt száll ringbe a március 26-ra kiírt időközi választáson a településvezetői posztért.

ÉM

Este 7 óráig adhatják le voksaikat a választásra jogosult tiszatarjániak

Forrás: MW

Fotó: Makovics Kornél

Bögre Lajosné lemondása miatt megüresedett Tiszatarján település polgármesteri posztja. A törvények előírásainak megfelelően időközi választást írtak ki a tisztség betöltésére. 

A tisztarjáni polgármesteri címért hat független jelölt száll ringbe: Barna Ferenc, Csetnekiné Halász Erika, Mészáros Szabolcs Dávid, Szabó Barnabás, Takács Péter és Vályi Lajos. A település választásra jogosult polgárai este 7 óráig adhatják le voksaikat. A polgármesteri címet a legtöbb szavazatot kapó jelölt nyeri el.

Díszpolgár lett 

Bögre Lajosné, a település volt polgármestere húsz évig dolgozott a település élén. Munkája elismeréseként március 15-alkalmából a település díszpolgárává választották. Tállai András, a térség országgyűlési képviselője ebből az alkalomból a következőket írta közöségi oldalán: 

Jó ember csak jó közösséget tud építeni: Bögre Lajosné ezalatt a 20 év alatt ezt bizonyította a település számára. Köszönöm az elmúlt évek közös pillanatait és a példaértékű munkád!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában