Harsány

2023.03.26. 18:00

Mutatjuk, kikkel ünnepelt Tállai András

A Húsvétváró harsányi rendezvényről posztolt Tállai András, a térség országgyűlési képviselője.

ÉM

Fotó: Esztári Szécsi Zoltán

A politikus a képek alapján beszéde után betekintett a nap széles programkínálatába is, fotózkodott a Húsvéti Kalácssütő Versenyen és a Harsányi Pálinkamustra győztesének is gratulált.

Tállai András a szombati, harsányi húsvétot váró rendezvényen
Tállai András a szombati, harsányi húsvétot váró rendezvényen
Fotós: Tállai András közösségimédia-oldala

A harsányi pálinkamustrát és húsvétváró délutánt szombaton tartották Harsányban. A kicsiket tojásfestés, kézműves foglalkozás, állatsimogató és a Csiribiri Együttes Gyermekműsora várta. A felnőtteket pedig a Zsérci Summás Énekegyüttes műsora szórakoztatta és egy kis pálinkamustra. 

A harsányi pálinkamustra, pálinkaverseny célja, a pálinkák/párlatok megismertetése. A versenyre lezárt 0,35 literes üvegben kellett leadni szombat délután egy óráig, feltüntetve a nevező pontos nevét és pálinka vagy párlat fajtáját, a főzés évét és alkoholfokát. Minden pálinkakészítő nevezhet saját készítésű házi párlataival is. Az asszonyok pedig nevezhetnek a Húsvéti Kalácssütő Versenyre otthon készített kaláccsal. Azonban erről a programról senki sem megy haza üres kézzel, hiszen minden nevező ajándékot és oklevelet kap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában