Íme a MÁSA lakói

2023.02.05. 15:00

Szeretne egy kiskutyát? Ezek az árva kutyusok épp gazdit keresnek!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot.

Horváth Rita, a MÁSA Állatmenhely vezetője egy kis védencével

Fotó: Vajda János

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.


Alf 5 év körüli ivartalanított hím, barátságos, kedves kutya. Egyszer már visszahozták, mert keveset foglalkoztak vele, és ezért szeretett világgá menni.

Alf


Miki Bükkaranyoson kóborolt sokáig, onnan került a menhelyre, körülbelül másfél éves kan kutya. Nagyon szereti az embereket, nőstény kutyákkal szoktatható. Kissé szertelen, ugrálós, de tanítható, nevelhető!

Miki


Popcorn körülbelül 1 éves, ivartalanított kan, sajnos a menhelyen van kölyökkora óta... Nagyon szép kutya, nagyon kedves az emberekkel. Kicsikét szertelen, de egy kis ráfordítással könnyen kezelhetővé válhatna.

Popcorn

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában