Program

2023.02.20. 20:02

Közösségi Vacsi az Avason

A tavaly decemberben indult miskolci eseménysorozat célja, közelebb hozza egymáshoz az embereket.

ÉM

Forrás: Avasi Közösségi Kávézó

„Gyakornokunk, Anna február 25-én újra közösségi vacsira várja azokat, akik szívesen beszélgetnének és kapcsolódnának egymáshoz finom falatok társaságában”, írja az Avasi Közösségi Kávézó. „A második alkalomnal is a kávézó ad helyet, ahol a „vacsivendégek” legutóbb gulyáslevest, házi kenyeret és fánkot készítettek remek hangulatban. A beszámolók alapján is csak ajánlani tudjuk a programot, amelyre Annánál emailben,  ([email protected]), vagy nálunk személyesen lehet jelentkezi. 

Hogy a kikapcsolódás a gyerekekkel érkezők számára is teljes legyen, a kicsiket ezúttal is külön nekik szervezett foglalkozásokkal várják. A tavaly decemberben indult eseménysorozat célja, hogy közös főzéssel, étkezéssel és a hozzájuk kapcsolódó érzékenyítő beszélgetésekkel hozza közelebb egymáshoz az embereket. Az elkészítendő ételek választékáról a jelentkezők együtt, a speciális igényeket figyelembe véve döntenek.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában