Házasság hete

2023.02.06. 20:00

Jubiláló párok jelentkezését várják Felsőzsolcán

Február 12. és 19. között rendezik meg a 2023-as házasság hete országos rendezvénysorozatot, melynek mottója: Szeretetbe kapaszkodva.

Illusztráció

Fotó: FKCs

Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését, valamint - a gyermekekre is gondolva - a családi szelfiket Felsőzsolca Város Önkormányzata február 9-ig. A felsőzsolcai önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szeretné a figyelmet a házasság és a család fontosságára irányítani a rendezvénysorozathoz csatlakozva. A jubiláló házaspárok jelentkezését néhány gondolat kíséretében várják arról, hogyan működnek együtt, hogyan fejezik ki, hogy hálásak egymásért, és hogy miként tudnak a nehézségek idején is a szeretetbe kapaszkodva közösen fejlődni, közösen erőt meríteni a hétköznapok kihívásaihoz. Az 1, 5, 10, 15, 20, 25, 30… (és így tovább) éve házasodott párok jelentkezhetnek. A házasság hete honlapján a központilag szervezett programok mellett Felsőzsolca programjairól is tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában