Jó móka volt

2023.02.25. 18:00

Férfiak lettek a Veresegyházi Asszonykórus tagjai

Kijárt a puszi a szivecskés nadrágos hölgyeknek a mezőcsáti mulatságban.

DA

Remek hangulatban telt a rendezvény

Fotó: Olvasónk

Farsangi bulit rendezett a szerelmesek napja alkalmából a mezőcsáti  Lila Akác Nyugdíjas Klub. a helyi nappali ellátóintézmény épületében, élő zenével, beöltözéssel. 

– A koronavírus ideje alatt klubtagjaink közül sokan befelé fordultak. Bár a farsangi mulatságnak már van hagyománya nálunk, de ez most ismét jó apropót kínált, hogy remek hangulatot teremtsünk. A kezdeményező Pénzes János klubvezetőnk volt – mesélte Vida Lászlóné, a Dél-Borsodi Idősügyi Tanács vezetője, a Mezőcsáti Lila Akác Nyugdíjas Klub alapító tagja. – Neves, a környéken jól ismert zenei előadókat hívtunk meg. Novák László tibolddaróci díszműkovács népi iparművész ismerősünk trombitán köszöntötte a farsangot és a csapatot. Elénekeltette a székely himnuszt, később pedig zongorán játszott. Rajta kívül fellépett Schubert Vilmos népdalénekes és Szövördi Barnabás tangóharmonikás is. 

Tánc és toros vacsora 

Igazi jelmezes bulit rendeztek a mezőcsáti nyugdíjasok. 

– A mulatság alkalmával a férfiak beöltöztek a Veresegyházi Asszonykórusnak, de a Valentin-nap ürügyén minden hölgyet megpuszilgattak, akik szívecskés nadrágban rázták a rongyot. Az egyik férfi klubtagunk pedig dámának öltözött. A helyszínt adó nappali ellátó egyik munkatársa is jelmezben jelent meg, és mindenkinek csokoládét osztogatott. Rendszeresen meghívunk egy-egy vendég nyugdíjasklubot is programjainkra. Most a Tiszadorogmai Nyugdíjas Klub érkezett hozzánk. Őket saját készítésű hurkával és kolbásszal leptük meg. A hurkatöltésnek korábban egy külön klubalkalmat szenteltünk – emlékezett vissza az alapító tag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában