Podcast - Sziréna

2023.02.19. 07:00

Amikor halmozzuk a szabálysértéseket

Vannak estek, amikor egy közlekedési baleset okozása, vagy kihágás esetén is halmazati büntetésekkel kell szembenéznünk.

Több olyan esete is van a közlekedési kihágásoknak és baleset okozásoknak, amikor nem csak szabálysértési eljárással, hanem egy büntetőüggyel is szembe kell néznie az elkövetőnek, okozónak. Ilyenkor párhuzamosan indul a szabálysértési eljárás a közlekedési kihágás miatt és a büntetőügy a súlyosabb problémák miatt. A büntetési tételek pedig halmazati módon összeadódnak és hosszú börtönéveket is jelenthetnek.

Erről is beszélgetett az aktuális közlekedési kihágások és baleseti okok mellett Horváth Imre, a Borsod Online Sziréna című podcast szerkesztője Molnár Emillel a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőjével és Bodnár Gáborral a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetőjével. Az adás 11.30-tól meghallgatható itt, a Borsod Online-on!

Az eddigi podcastjaink ITT találhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában