Laktáció

2023.01.12. 14:00

Kismamákat várnak szeretettel

A szakmai vezetők eloszlatják a kételyeket, és minden információt megosztanak a sikeres szoptatás érdekében.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: fizkes

Elindítja szoptatást támogató csoportját a Főnix Családbarát Közösségi Tér. Az első foglalkozást január 19-én, csütörtökön 10-12 óráig tartják.

„A tapasztalat azt mutatja, hogy szinte minden édesanyában megszületik az elhatározás , hogy szoptatni szeretné gyermekét, azonban 6 hónapos korukra a csecsemők mintegy 25 százaléka marad kizárólagosan anyatejjel táplált. A legtöbb esetben egy vagy több téves információ, a szoptatás során felmerülő nehézség vezet odáig, hogy részben vagy teljes egészében pótolniuk kell az anyatejet. Csoportunkkal szeretnénk minden olyan édesanyát támogatni, aki elköteleződött a szoptatás mellett. Színes témáinkkal érintjük a legtöbb kérdést, ami már várandósan és szoptatás alatt is foglalkoztat benneteket. Segítünk eloszlatni a kételyeket, támogatunk a szoptatással kapcsolatos célod elérésében, és biztosítunk a támogatásunkról bármelyik utat is választod, hiszen, mint a gyermeked édesanyja, te tudod a legjobban, mire van szükségetek”, írják a szervezők. 

A csoport háziasszonya, vezetője Csanálosi Edina, önkéntes szoptatási segítő, állandó meghívott vendégei pedig Kerepesi Judit és Kós Ancsa IBCLC laktációs szaktanácsadók. A foglalkozás ingyenes. Cím: Miskolc, Városház tér 16, fsz. 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában