Döntöttek

2023.01.19. 10:44

Ekkor nyit ki újra a Miskolctapolca Barlangfürdő!

Év közben több alkalommal is áttekintik a Miskolctapolca Barlangfürdő gazdasági helyzetét.

Szaniszló Bálint

Fotó: Ádám János

Jó hírrel szolgált Veres Pál, Miskolc polgármestere: a Miskolc Holding Zrt. igazgatósága megtárgyalta és jóváhagyta a Miskolctapolca Barlangfürdő további működésével kapcsolatos előterjesztést. Ez azt jelenti, hogy január 26-tól – az éves karbantartás befejezésével – továbbra is várja vendégeit az európai hírű fürdő - tudta meg a boon.hu.

A városvezető közölte, hogy az igazgatóság tagjaival abban egyezett meg, hogy év közben több alkalommal is áttekintik közösen a Barlangfürdő gazdasági helyzetét, és olyan energetikai fejlesztésekről is tárgyalnak majd, melyek megvalósításával hosszú távon biztosítható a város meghatározó turisztikai attrakciójának gazdaságos működtetése.

Energetikai fejlesztések kellenek 

"Az Miskolci Fürdők Kft. ülésen résztvevő vezetőjét arra kértem, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Barlangfürdő - a nehéz gazdasági helyzet ellenére is – megfelelő szolgáltatási színvonalon működhessen - mondta a polgármester, aki köszönetet mondott azoknak a helyi vállalkozásoknak, akik tényleges támogatást nyújtottak ezzel is segítve, hogy az önkormányzat anyagi forrásával együtt, tavaly az utolsó negyedévben is működhetett a Barlangfürdő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában