Jó célért érzik jól magukat

2023.01.17. 13:00

Bál, batyu, jótékonyság, ügyeleti sofőrszolgálat

A sport világából újra meglepetés vendéget várnak a Bodrog-parti városba.

KT

Belicza János, a SUSI elnöke lesz a házigazda

Fotó: Fotó: KT

Sok helyen halljuk, hogy az elszabadult költségek miatt a bálok ideje lejárt. Sárospatakon azonban ennek éppen az ellenkezőjét vallják, mondván: több száz embert másképpen nem lehet közös nevezőre hozni.

Az Árpád vezérben

– A járvány idején kényszerszünetet tartottunk, most azonban belevetettük magunkat a VI. Sárospataki Jótékonysági Batyus Sportbál megszervezésére – kaptuk a hírt Belicza Jánostól, a helyi Utánpótlásnevelő Sportiskola elnökétől, a rendezvény főszervezőjétől. – Az Árpád Vezér Gimnázium aulájában és emeletén, úgy, mint korábban, újra rengetegen leszünk február huszonötödikén estétől másnapig, amíg csak bírjuk. Megint elengedjük a fantáziánkat, ez énekben, táncban és zenében jut majd kifejezésre, aztán elővarázsolunk egy nagyágyút a honi sport sajátos világából. Fogadtunk már olimpiai, világ- és Európa-bajnokokat, most sem fogjuk lejjebb adni. Mindenkit megkínálunk és batyuk formájában bármit elfogadunk, aztán szintén mindenkinek adunk ajándékot, ráadásul senkinek nem kell majd hajnalok hajnalán haza botorkálnia, ugyanis munkába állítjuk ügyeleti sofőrszolgálatunkat. Bevételünket pedig természetesen sport- és jótékonysági célra fordítjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában