Vasárnapi program

2023.01.08. 10:46

A 2023-as év első régiségvására - Fotókkal!

A rendezvény ideje alatt a reggeli óráktól kezdve egészen kora délutánig antikvitások sokasága lepi el a belváros sétálóutcáját.

Fotó: Ádám János

A miskolciak már jól tudják, hogy minden hónap első vasárnapján nyüzsgő forgataggá alakul át a belváros: régiségvásár van. (Igaz, ma a hónap második vasárnapja van, de a múlt heti egyben az év első napja is volt, január 1, ezért tolhatták el a vásárt egy héttel a szervezők.)

Miskolc egyik legkedveltebb programja a régiségvásár

A rendezvény ideje alatt a reggeli óráktól kezdve egészen kora délutánig antikvitások sokasága lepi el a belváros sétálóutcáját, a Déryné utcát és néhány nagyobb teret: az Erzsébet teret és Városház teret is. Ha régiségvásár, akkor nem járnak a villamosok, hanem villamospótlók járnak a miskolci főutcán: reggel 7 órától délután 3-ig a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek.

 

A villamospótló busz állomásai így változnak: 

• a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul,

• a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,

• a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).

• a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.

• a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában