Még ilyet!

2022.12.03. 07:00

Varsóig szaladt

Csákó Attila

Fotós: Veres Viktor

Szabó Tímea baloldali képviselő amerikai edzőcipőjében egészen az EBESZ varsói parlamenti üléséig szaladt, hogy ekézze a magyar kormányt, követelve, büntessék meg az Orbán-kabinetet. A „nagy formátumú hon­anya” szerint drasztikus lépéseket kell tenni az illiberális kormányokkal szemben, ilyen lehetne például az EU-s vétójog eltörlése. (Vélelmezem, akkor jönne el Szabó Tímeának a szép új világ, ha csak azt lehetne elfogadni, megszavazni, támogatni, amit a brüsszeli balliberális „elit”, az NGO-k és az LMBTQ-­aktivisták szeretnének.)

Hogy ötletének milyen következménye lenne, az világos, ahogy az is, hogy a számláját kik fizetnék meg: Önök, kedves olvasók, és minden magyar ember.

Megdöbbentő, hogy a moslékkoalíció – 2017-ben Soproni Tamás, a Momentum VI. kerületi polgármestere fogalmazott így a formációról – tagjai között szép számmal vannak, akik Brüsszelbe vagy a világ más részére szaladnak, hogy hazánk ellen hergeljenek.

Sosem gondoltam, hogy egyszer visszasírom a baloldalra Horn Gyulát és Kovács Lászlót, számos társukat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában