Advent

2022.12.14. 10:00

Városnézés Dottó kisvonattal

Különleges meglepetéssel készül a város Advent negyedik vasárnapján. A belvárosi karácsonyi régiségvásár és termelői nap mellett a Városháza aulájába adventi gyermekkuckóval is várják a családokat.

ÉM

Régiségvásár és termelői nap is lesz vasárnap

Fotó: Ádám János

Aki a Városház térig elsétál, érdemes kipróbálnia egy eddig még nem látott élményelemet is, a Dottó kisvonatos városnézést. December 18-án 10 és 18 óra között a feldíszített járat Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának főbejáratától indul, és ugyanoda érkezik vissza. A kisvonatra fel- és leszállni csak a hivatalnál lehet.

A szolgáltatást bárki igénybe veheti a helyszínen váltott jeggyel, amelyet a mikulás és segítője a járaton ellenőrizni is fog. A Dottó városnéző vonat menetideje: körülbelül 20 perc.

Útvonala: Szent István tér (Városháza Hunyadi utcai bejáratától), Szemere-kert, Minorita templom, Hősök tere, Villanyrendőr, majd az Uitz Béla utcán át a Művészetek Háza mellett, az Avasi templom és a Zenepalota érintésével vissza a Városháza főbejáratához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában