Miskolci közlekedési információk

2022.12.05. 07:30

Mutatjuk, mire számíthatnak december 5-én a miskolci utakon közlekedők!

Önnek mik a tapasztalatai a reggeli csúcsban?

Fotó: Ádám János

 Félpályás terelésre lehet számítani

 Andor utca 104.

 Bajcsy-Zs. u. 36.

 Bellervölgy u. 12.

Csabavezér út 1-3

Dayka Gábor u. - Hunyadi János u. ker., híd felől

 Diófa u. 10.

 Előhegy u. 20., 22.

 Győri kapu 26.

 Kisfaludy u. - Koppány u. kereszteződés

 Kis-Hunyad u. 13.

 Klapka u. 12.

  Kolozsvári u. 13-15.

 Mikes Kelemen u. 4.

 Nagyváthy u. 25.

 Nagysándor József u. 7.

 Nyár u. 18.

 Negyvennyolcas u. 3-5. 

Pacsirta u. 100.

 Pillangó u. 12.

Salétrom u. 14.

 Sas u. 5.

 Vasöntő u. 5.

Útlezárás:

Vörösmarty M. u. az Y híd építése miatt továbbra is lezárva.

A Petőfi és a Rácz György utca találkozásánál lévő forgalmi csomópontot lezárták. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított egy forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába. Kerülni kell!

Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.

A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

Hibaelhárítási munkát végeznek a Horváth Lajos utca Szentpáli István – Ady Endre utcák közötti szakaszán, azon belül is a Pláza parkolóépületeinek térségében,

A munkálatok a magyar Telekom Nyrt. megbízásából folynak majd december 2 – 5 között, azaz péntektől hétfőig. A munkavégzés célja a közútban elhelyezkedő, megsüllyedt alépítményi szekrény-fedlap cseréje.

A munkák idején a fenti útszakaszon egyirányú lesz a forgalmi rend a Búza tér irányába. Az Ady Endre utca felől érkező járművek a Horváth Lajos utca – „McDonalds parkoló melletti utca” – Madarász Viktor utca útvonalon tudják megközelíteni a Szentpáli István utcát.

Balesetről nincs információnk.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt és a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. u. kereszteződésben sárgán villognak a környéken zajló munkálatok miatt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában