Útlezárás

2022.12.05. 12:00

Még egy hétig dolgoznak a galvácsi összekötő úton

Meghosszabbították az útlezárást december 9-én délutánig.

ÉM

Fotó: MW

A 2615-ös jelű Szendrő–Abod–Edelény összekötő út 5+283+265 kilométerszelvények közötti szakaszát burkolat felújítása miatt teljes szélességben lezárták, a közút Galvács és királykúti elágazás közötti részén. A korlátozás naponta 0–24 óra közötti, a meglévő útpályát teljes egészében felbontják és átépítik, így nincs lehetőség arra, hogy a napi munkavégzés után másnap reggelig a közlekedők használhassák. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. még előtte arról tájékoztatta az érintett önkormányzatokat, hogy november 2. és december 2. közötti időszakban él majd a lezárás. Friss tájékoztatásában azonban a közútkezelő már azt írta, hogy december 9-e délután 4 órára módosul a lezárás vége. Az útszakaszon még ezután is lesz munkavégzés nagyjából egy héten keresztül, de az már csak helyi útszűkülettel jár, a nagyobb munkagépek is lehúzódva el tudják majd kerülni a munkát végzőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában