Nyílt nap

2022.12.07. 18:00

Leendő hallgatók jártak a Tokaj-Hegyalja Egyetemen

A Tokaj-Hegyalja Egyetem nyílt napja a térségre jellemző nyílt szellemiséggel várta az intézmény potenciális hallgatóit.

ÉM

Hamar kiderült, hogy a Tokaj-Hegyalja Egyetem nyílt napja más, mint a többi. Már az ismerkedés alatt sokat tanulhattak a leendő hallgatók. Minden érzékszervüket, minden képességüket próbára tehették. Illatminták segítségével kipróbálhatták, hogy mennyire jó a szaglásuk, vagy mikroszkóppal rügyvizsgálatot végezhettek. Választ kaphattak olyan kérdésekre, hogy miért van szükségünk robotokra? Tudunk-e magunknak építeni egyet? Mire jó a kezünkben a mobil? Tudunk-e rá saját alkalmazást írni? Kipróbálhaták magukat a babaápolás gyakorlatában. Játékos, interaktív formában kipróbálhatták, milyen óvónéninek, óvóbácsinak lenni.  

 

Az oktatók és hallgatók a nyílt nap résztvevővel együtt a Vízcsepp karácsonyát mutatták be. Egy jó hangulatú szabad festés részese is lehetett minden leendő hallgató, ahol zenére festhettek a festőállványokra előkészített felületeken. A mozgás szerelmesei izgalmas, hét állomásból álló interaktív, játékos vetélkedőn vehettek részt. Rövid campus sétán megismerhették az egyetem és a város legfontosabb helyeit. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában