Segítség

2022.12.15. 09:00

Ismét adományokat gyűjtöttek a miskolci rendőrök

Folytatódott a Zsófi-ReményVár Egyesület támogatása.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zsófi-ReményVár Egyesület az éhezéssel, és betegséggel küzdő gyermekes családok életminőségének javítását tűzte ki célul, amely egyesület egész évben adományokat gyűjt a rászorulók részére. Ezen az éven áprilisban volt az első adománygyűjtés, melyet a Miskolci Rendőrkapitányság irányításában a főkapitányság munkatársai különböző ajándékokat vásároltak, majd eljuttatták az egyesület képviselői részére. A kezdeményezés immáron folyamattá vált, mivel a miskolci rendőrök most karácsonyra gyűjtötték össze a hasznos meglepetéseket.

Az ajándékokat Nagy Sándor r. alezredes, és dr. Kovács Zsuzsa r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának osztályvezető-helyettesei, illetve Béresné Buczkó Viktória r. százados, főelőadó adták át 2022. december 13-án az egyesület képviselőinek, Ináncsi Gergelynek és Bigus Árpádnénak.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök így kívánják szebbé tenni a rászoruló családok karácsonyát – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában