Közlekedési információk

2022.12.04. 09:56

Erre számíthatnak advent második vasárnapján a borsodi utakon közlekedők!

illusztráció

Fotó: Ádám János

Az M30-as autópályán, Miskolcnál, a 3-as főúti körforgalom feletti hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. Az M3-as autópálya felé a 30-as és a 29-es km között csak a külső sáv járható.

A 3-as főúton Miskolcon, a főút Király utcai szakaszán még tart a Vörösmarty utcai csomópont átépítése. A többsávos szakaszon félpályás lezárást vezettek be úgy, hogy mindkét irányban csak egy sáv járható, és a főútról egyik irányból sem lehet a Vörösmarty utcába bekanyarodni.

A 26-os főúton, Miskolctól északra, a sajókeresztúri elágazásnál az osztott pályás szakaszon átépítik a csomópontot. A 7-es és a 8-as km között mindkét oldalon sávlezárás követel figyelmet, a járműveket a külső sávba terelik.

A 27-es főúton, a 15-ös km-nél, a Szendrőládi Bódva-hidat felújítás miatt lezárták. A járműveket egy ideiglenesen kiépített hídra terelik, ahol jelzőlámpás irányítással halad a forgalom.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában