Szakmai díj

2022.12.22. 16:00

A 21 Nő védjegyét kapta meg a Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület

Közel 15 éve tartó munkájukkal érdemelték ki az elismerést.

ÉM

Fotó: 21no.hu

A Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület is megkapta a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány szakemberei által alapított szakmai díjat, a 21 Nő védjegyét. Az erről szóló közlemény tudatta: az Afázia Egyesület és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet életmentést oktató sürgősségi csapata részesült még az elismerésben. 

A díjalapítók tudatták: a Sajóbábonyi Harmónia Életmód Egyesület 2008-ban jött létre, vagyis majd' 15 éve működik Kónyáné Bodnár Eszter, a Károlyi Gyógyszertár vezetőjének irányításával, aki tíz éve szervezi az egészségről szóló ismeretterjesztő programokat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis településen. Az egészséges életmód felé vezető út néha rögös, sőt lemondással jár, akaraterőt igényel, de a jól szervezett közösségi programok által a kis település sok lakója megtapasztalja, hogy egészségesnek lenni, jól lenni minden egyes nap sikerélményt jelent – tették hozzá a közleményben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában