Vendégségben itthon

2022.11.18. 07:00

Turisztikai szakemberek a Miskolci Zsidó Múzeumban

A „Vendégségben itthon” tanulmányút-sorozat novemberi programja keretében a Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközponttal ismerkedtek azok a turisztikai szakemberek, akik elfogadták a MIDMAR Kft. invitálását.

ÉM

Miskolc TDM szervezete a jelenlegi helyzetben különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa a város új vagy kevésbé ismert attrakcióit, illetve alkalmat teremtsen ezeknek a látnivalóknak a megismertetésére.

A múzeumban és a zsinagógában Markovics Zsolt, a Miskolci Zsidó Hitközség főrabbija kalauzolta a szakembereket, akik élményszerű előadást hallhattak a miskolci zsidóság történetéről, a zsidó hagyományokról. A Múzeum kiállítási tereiben magyar és angol nyelvű tájékoztatók olvashatók, így a külföldi turisták is olvashatják a legfontosabb információkat. 

 

A látogatás során lehetőség nyílt arra is, hogy kölcsönösen kérdéseket fogalmazzanak meg, illetve áttekintsék azokat a kommunikációs csatornákat, amelyek segítségével a múzeum és baráti körének eseményeiről a turistákat és érdeklődőket tudósíthatják. A Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközpont minden hétköznap várja vendégeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában