Gyertyagyújtás

2022.11.26. 19:43

Szendrőben is elstartolnak az adventi programok

A gyertyagyújtásokra műsorral, programokkal várják az érdeklődőket.

ÉM

Fotó: Cseh Gábor

Szendrőben is meggyújtják az adventi gyertyákat idén is a négy vasárnapon a város Főterén. November 27-én a Római Katolikus Egyház hittanos gyermekei, valamint az Assisi Szent Klára Óvoda kisóvodásai adnak műsort. December 4-én a református Egyházközség gyermek, ifjúsági és felnőtt közössége várja az érdeklődőket. December 11-én műsorral készülnek az Apáczai Csere János Általános Iskola növendékei, az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti iskola növendékei és tanárai, valamint a Romano Glasszo Művészeti Csoport és a Szendrői Kincses Sziget Tanoda diákjai. Az első három vasárnap 11 órakor kezdődnek a programok.

December 18-án, 16.30-tól kezdődik a program Varga Andrea és Cselepák Balázs színművészek adventi műsorával. Az adventi koszorút megáldják a történelmi egyházak képviselői. Ünnepi köszöntőt mond és advent negyedik gyertyáját meggyújtja Szaniszló János polgármester. Majd szeretetvendégségre várják a résztvevőket Szendrő Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat összefogásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában