Mikulásra gyűjtjük

2022.11.21. 12:00

Csak egy tábla csoki, de hatalmas boldogság

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online szeretné, ha minden gyermekhez eljutna a Mikulás.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Ismét meghirdette az Észak-Magyarország és a Borsod Online idén ünnepváró csokigyűjtő akcióját. Szerkesztőségi székházunk (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) földszintjén elhelyeztünk egy hatalmas piros dobozt, ide várjuk az édességeket. 

Kérjük kedves olvasóinkat, ha erre járnak, hozzanak magukkal egy-egy tábla csokoládét, hogy örömet szerezhessünk Mikulásra azoknak a gyerekeknek, akiknek szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy meglepetéssel kedveskedjenek gyermeküknek. 

Ezen a télen a Mióvi Vadász Úti Tagóvodája kis növendékeinek szeretnénk örömet szerezni, és sok-sok csokit eljuttatni a számukra. 

Verssel, dallal készülnek a kicsik

Szabó Andrea Éva tagintézményvezetőtől megtudtuk, gyermekeik minden évben nagy izgalommal várják a Mikulást. Dallal, verssel és kis ajándékkal készülnek, és az oviban az a szokás, hogy tejjel és keksszel is megkínálják a jó öreg nagyszakállút. A puttonya azonban sokszor elég soványka, mert a szülők, mivel nehéz körülmények között élnek, nem tudnak édességre áldozni. Egy fiatal házaspár támogatja az óvodát, de ők is csak lehetőségeikhez mérten tudják támogatni a 40 gyermeket.

Ha tehetik, segítsenek egy-egy tábla csokoládéval, hogy idén a Vadász Úti Tagóvoda gyermekeinek is sok finomságot vihessen a Mikulás. Az akcióhoz az Észak-Magyarország dolgozói is hozzájárulnak, hiszen a nagy, piros dobozba mi is bedobjuk az általunk felajánlott édességeket. A csokikat december 4-én délelőtt 10 óráig várjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában