Telki

2022.11.29. 14:00

Az ipari jövőbe utaztak a gépészek

Az ország egyik leginnovatívabb egyetemeként kapott meghívást a Miskolci Egyetem a 2022. év egyik legjobb ipari találkozójára, a TECHference konferenciára és szakmai napra.

Forrás: Miskolci Egyetem

A NEW technology magazin harmadszor rendezte meg a TECHference ipari konferenciát és szakmai napot Telkiben, amelyre a Miskolci Egyetem is meghívást kapott, mint - a szervezők értékelése szerint - „az egyik leginnovatívabb egyetem az országban”. A találkozó idei tematikájában a gyártásra és az automatizálásra fókuszált, de más területről is érkeztek kiállítók, előadók és szakmai érdeklődők.

„A jövőhöz csatlakozni sosem késő!” – fogalmazta meg szlogenjében a rendezvény, ahol a konferencián többek között az is elhangzott, hogy a jövő innovációs versenyében döntő szerepe van a felsőoktatási intézmények által biztosított célzott vállalati képzéseknek. Közös cél lehet ezért a cégek és az egyetemek közötti szoros együttműködések kialakulásának elősegítése.

Az ipari konferencia és szakmai kiállítás második napját a Miskolci Egyetem képviseletében Prof. Dr. Tamás Péter, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának dékánhelyettese nyitotta meg, a kar Terplán Zénó Szakkollégiumának hallgatói pedig az egyes szakosztályokat képviselték a rendezvényen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában