Kinevezések

2022.10.05. 19:14

Új vezetők megyénk két rendőrkapitányságán

Új bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettest neveztek ki a megyei főkapitányságon. Az ő helyére új kapitány került, annak a helyére pedig ugyancsak egy új.

ÉM

Miskolczi István rendőr ezredes lett az új megyei bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes

Fotó: Ádám János

Új rendőri vezetőket neveztek ki a megyében, tudatta a megyei rendőr-főkapitányság. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével kezdték meg szolgálatukat. 

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány Miskolczi István rendőr ezredest, rendőrségi tanácsost bízta meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi feladatainak ellátásával. A kinevezésre azért volt szükség, mert dr. Mecser Tamás r. ezredest, rendőrségi főtanácsost, a korábbi bűnügyi főkapitány-helyettest szeptember 1-el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság élére nevezték ki. 

Miskolczi István eddig a Miskolci Rendőrkapitányságot vezette, amely pozíció így megüresedett. Így Czinege László r. dandártábornoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője október 1-jei hatállyal dr. Bakk Richárd r. alezredest bízta meg a Miskolci Rendőrkapitányság vezetésével. 

Dr. Bakk Richárd viszont a kazincbarcikai Rendőrkapitányságot vezette eddig, így szintén október 1-jei hatállyal Nagy Gábor r. alezredest bízták meg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában