Élő adás

2022.10.01. 11:05

Október 1-jén Szerencsről jelentkezik az Országjáró

A Kossuth Rádió Országjáró műsorának október 1-jei állomása Szerencs.

SFL

Fotó: SFL

Szombaton 10-18 óra között élő adással, riportokkal jelentkezik a rádió városunkból, a Rákóczi-várból – írja közösségi oldalán Nyiri Tibor a város első embere. 

„Megismertetjük a hallgatókat településünk gazdag történelmével, hagyományaival, értékeivel, a megszólalók beszélnek majd gazdaságról, csokoládéról, borról, szabadidőről, kultúráról, turizmusról, világörökségről és sok más érdekességről, ami az édes városhoz, Hegyalja Kapujához kapcsolódik.

Természetesen nem marad játék nélkül az adás, a nyertesek a város ajándékát kapják. Kiderül majd az is, hogy mit teszünk az Országjáró Kincsesládába és felkötjük Szerencs szalagját az Országjáró Vándorbotjára. A Rákóczi-várban bemutatjuk Gábor Áron ágyúját, amiből 17 órakor lövések is eldördülnek.

Fotós: SFL

Tisztelettel ajánlom a helyiek figyelmébe is a műsort, látogassanak el az élő adás helyszínére, hallgassák szombaton 10-18 óra között a Kossuth Rádiót, benne az Országjárót Szerencsről!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában