Útépítés és felújítás

2022.10.16. 15:00

Óriási értékkel gyarapodott Nyékládháza, mutatjuk a részleteket

Kormányzati támogatás alapján megvalósuló útépítési, útfelújítási beruházás zárult le Nyékládházán. Az átadási ünnepséget október 16-án, vasárnap délelőtt rendezték meg a Szent Imre utcában, a Mezőnyéki Református templomban tartott istentiszteletet követően.

A Polgármesteri Hivatal hűtő-fűtő klimatizálással korszerűsödött és 5 belterületi utca újult meg Nyékládházán 2022-ben mintegy 81.5 millió forint belügyminisztériumi támogatásból. A beruházás nagymértékben javítja a városban élők és elsősorban az ott lakók életkörülményeit, közlekedési viszonyait. Alig három hét alatt készültek el a lakosságot is érintő kivitelezési munkálatok: óriási értékkel gyarapodott így a város. Az átadáson ünnepi beszédet mondott és az utakat átadta Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselő. 

 

A város útjait a történelmi egyházak képviseletében Mátyás Sándor református tiszteletes és Kalóczkai Gábor római katolikus esperes áldotta meg.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában