Országos Könyvtári Napok

2022.10.07. 14:30

Mesés utazás a könyvek világában

Az Országos Könyvtári Napok zárórendezvényére várják a látogatókat október 9-én (vasárnap) Miskolcon, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárba.

„Könyves családi vasárnap: minden út a könyvtárba vezet!” címmel délelőtt 10 és délután 2 óra között számos programmal népszerűsítik az olvasást főként a gyermekek körében a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban. Tündérország kinyitja kapuit, ahol mesés akadályokon kell túljutnia a családoknak. A vetélkedő a megyei könyvtár egész épületében zajlik majd. De lesz mesterség próba és népi játszótér, társasjáték fieszta a Tinisarokban, illetve 11 órától a Katáng együttes koncertje lesz gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. Az esemény ad alkalmat az „Olvasók királynője és királya” című megyei irodalmi játék értékelésének és az ünnepélyes koronázásnak is. Végül a családi vetélkedő eredményhirdetése után az olvasók tortáját is felvágják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában