Díjaztuk a gyermekmosolyokat

2022.10.06. 17:30

Íme a győztesek: ők az idei Gyermekmosoly borsodi dobogósai

Ezúttal is nagy sikerrel zárult a cuki gyerkőcök képeit bemutató pályázatunk.

Pelles Benett, Sedlák Nóra, Érsek-Muszka Amira, Visontai Panna, Pásztor Kiara (balról)

Fotó: Ádám János

Mind a jelentkezők, mind a szavazatok számában a korábbi évek sikerességét is túlszárnyalta az idei Gyermekmosoly játékunk, így a pályázók közötti verseny a szavazás végéig tartogatott izgalmakat. Idén Borsodban 1863 nevezés érkezett a két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig 60 881 szavazatot adtak le olvasóink. A pályázó szülők két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves) küldhették be a gyermekükről készült legcukibb, leghuncutabb, vagy akár a legzsiványabb képeket. Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott megyei pályázók, valamint az országos szinten legtöbb szavazatot kapott pályázók értékes Játéksziget-utalvánnyal lehettek gazdagabbak. Az ünnepélyes díjátadóra érkező megyei győztesek 0-3 éves kategóriában Visontai Panna, aki két és fél éves és Miskolcról érkezett, Pelles Benett két éves és négy hónapos és nagyon szereti a járműveket, így a nyereményből várhatóan vonatot vagy autópályát fog kapni szülei tájékoztatása szerint, Bari Gergő előre nem látható ok miatt nem tudott eljönni. A 4-7 évesek között Érsek-Muszka Amira hat éves, és Ózdról érkezett szüleivel, szeret főzőset játszani így várhatóan konyhai felszerelésre váltják a díjat, de az sem kizárt, hogy az amúgy is bőséges babakészletet gyarapítják tovább - avatott be anyukája. 

A hatéves Sedlák Nóra Mezőkeresztesről érkezett, a négy és fél éves Pásztor Kiara pedig Dédestapolcsányból jött és vehette át a díjat, mely a Játéksziget hálózatában váltható be. A közös fotózáson kis rábeszéléssel mindenki lelkesen vett rész és nem maradt le a mosoly sem az arcokról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában