Előadás

2022.10.12. 19:00

Hogyan lesz valaki jó vezető? Elég, ha messziről jön?

„Láss más szemmel! – a vezető mint vendég” – ez a címe egy magyar származású kanadai filozófus, filozófiai antropológus előadásának az MCC szervezésében, október 13-án délután.

ÉM

Csepregi Gábor magyar származású kanadai filozófus, filozófiai antropológus, az MCC Vezetőképző Akadémiájának program-tanácsadója, emellett a kanadai Manitoba Egyetem St. Paul's College-ának vendégkutatója. Csepregi Gábor nemcsak a tudomány világában ért el hírnevet, tudományos pályafutása előtt olimpiai szintű vízilabda edzőként – korábban játékosként – tevékenykedett. 

A vezetői szakirodalomban azokat, akik teljesen új területekre merészkednek és bizonyítanak, kívülállóknak nevezik. Csepregi Gábor vendégeknek hívja őket. Mi az előnye annak, ha valaki vendég vezető? Miért tud egy vendég vezető komoly kihívásokkal megbirkózni és sikeres változtatásokat véghez vinni? Ezekre a kérdésekre is válaszol előadásában Csepregi Gábor. Időpont: 2022. október 13. (csütörtök) 17.00 Helyszín: miskolci MCC képzési központ 3530 Miskolc, Szemere Bertalan. u. 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában