Autósok figyelem!

2022.10.12. 15:04

Egy hónapig kerülje el ezt az utat Miskolcon

Lezárták a Hideg sort a Csermőkei úttal összekötő Ruzsinszőlő közutat.

ÉM

Fotó: Ádám János

Eredetileg úgy volt, hogy már október 11-én reggel lezárják Miskolcon a Hideg sort a Csermőkei úttal összekötő Ruzsinszőlő közutat. A közlés ugyanis úgy szólt, hogy a Miskolc-Egyetemváros - Diósgyőr Vasgyár Állomásköz 58+66 HM szelvényében lévő vasúti felüljárón rehabilitációs munkavégzés kezdődik. A hídboltozat felújítása miatt a Ruzsinszőlő közutat lezárják 2022. október 11.-e és november 10-e között. Ebben az időszakban nem lehet használni a Csermőkei út  és a Hideg sor közötti átkötő utat.  

A vasúti alagút felújítása miatt zárták le az utat

Az építők megkegyelmeztek a közlekedőknek és október 11-én, a csúcsidőszakban még át lehetett jutni az egyébként sokak által használt és fontos összekötőúton. Ez az állapot azonban október 12-re megszűnt, az útszakasz két végére kitették a terelőket és a behajtani tilos táblát.  

Aki elfelejtkezett az egyébként előre beharangozott korlátozásról, az az Avasi lakótelepen keresztülautózva, a megszokottnál lényegesen hosszabb idő alatt jutott el úticéljához.

Érdemes odafigyelni, mert egy szűk hónapon át még megmarad a korlátozás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában