Időközi választás

2022.09.25. 10:33

„Remélem, mindenki a szíve szerint, de jól dönt”

Barta Gábor képviselőjelölt nyugodt szívvel ment szavazni, mert mint fogalmazott, munkájának első részét elvégezte.

ÉM

Fotó: Ádám János

Elkezdődött az időközi önkormányzati képviselő-választás Miskolc 3-as számú egyéni választókerületében. Hejőcsabára látogattunk el, a Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskolába, ahol két szavazóhelyiségbe várják a szavazópolgárokat. Reggel 8 órakor érkezett meg Barta Gábor, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, hogy leadja voksát. Miután bedobta az urnába a borítékot, nyilatkozott hírportálunknak.

Elöljáróban elmondta, a reggele korán kezdődött, hiszen fél 5-kor kelt, de mindvégig nyugodt volt, és igazából nincs oka izgalomra, hiszen megnyugvással tölti el, hogy a választás előtti munkát tisztességgel elvégezte.  

– A mai választás az elmúlt ötven nap eredménye lesz. Amit meg lehetett tenni, azt megtettük a kampány során. Úgy érzem, meg tudtuk szólítani az embereket, és olyan programot tudtunk  felállítani, ami érdekli a választópolgárokat.  Bízom benne, hogy mindenki a szíve szerint, de jól fog dönteni – fogalmazott Barta Gábor.

Közművek, közutak 

Hozzátette: a 3-as számú választókerületben nagyon sok probléma vár sürgős megoldásra. Ilyen a közművek és a közutak állapota. Tervei között szerepel a közterek rendbe tétele, valamint a Hejő patak medertisztítása. Mindemellett szükség lenne a közlekedés fejlesztésére is.  

Barta Gábor elárulta, a kampány alatt nem figyelte a másik két jelölt munkáját, a sajátjára koncentrált, hogy minél több választópolgárt el tudjon érni.  
Kérdeztük a választási esélyeiről is, de mint mondta, nem merne találkozásokba bocsátkozni. 

Hozzátette: ha nyer azonnal elkezdi a munkát. Azt azonban még nem tudja, mi lesz az első a sürgős feladatok közül, hiszen egyelőre nem tudja, milyen helyzet fogadja a képviselő-testületben. A lehetőségeihez képest azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy azok a gondok, amelyeket a választópolgárok megfogalmaztak, mind megoldódjanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában