Megcsinálták

2022.09.28. 15:41

Miskolci iskolafelújításokra 39 millió

A nyári szünetben nagyobb volumenű iskolafelújítást is végzett a Miskolci Tankerületi Központ, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. László István, az intézmény igazgatója.

ÉM

Közel 10 millió forintba került az Avastetői Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Tagiskolájában a meghibásodott vízvezetékrendszer cseréje. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat sajószentpéteri telephelye szeptemberben új helyre költözött. Székhelyének kialakítására 5,2 millió forintot fordított a tankerület. 

1,5 millió forintért felújították a Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola előadótermének színpadát az iskola jubileumi éve alkalmából. 

A Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény közlekedőfolyosóinak és lépcsőjének felújítása közel 1,5 millió forintba került, a Herman Ottó Gimnázium villámvédelmi rendszerét pedig 1 millió forintból újították meg. A nyár folyamán a tankerület saját költségvetési forrásából több mint 39 millió forintot költött a szükséges munkálatok elvégzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában