A szabály az szabály

2022.09.28. 15:15

Gucciba öltözött az ózdi buszmegálló

Az olasz divatmárka nevével és logójával díszítették fel Ózdon az egyik buszmegállót a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tagjai.

ME

Lehet, hogy most látják így utoljára – várhatóan átfesteti a terület önkormányzati képviselője

Fotó: ME

Ezt a közösségi médiában dokumentálták is. 

„Egy eső és szél ellen egyáltalán nem védő buszvárót újítottunk fel. Vagyis buszmegállót csináltunk a “buszmegállóból". Most már nem fognak fagyoskodni a helyiek, amíg várják a következő járatot” – áll a kétfarkúak bejegyzésében.

Engedély nélkül

A probléma ezzel csupán annyi, hogy a kivitelezőknek erre a tevékenységre, munkára semmilyen visszaigazolt engedélyük nem volt, sőt a helyi önkormányzattal sem vették fel a kapcsolatot ebben a kérdésben.

– Magam is a közösségi portálon értesültem arról, hogy buszmegálló felújítás történt a Mekcsey István úton, az orvosi rendelő előtt – fogalmazott Váradi József, a terület önkormányzati képviselője. – Természetesen örülök minden fejlesztésnek, ami a választókörzetben valósul meg, de ennek nem ez a módja. Mivel közterületen történt a munka, ezért az önkormányzattól kellett volna engedélyt kérnie a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak. Ez viszont nem tették meg. A buszmegállón ezért felületi festést fogunk végezni, mert nem illik bele a lakókörnyezetbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában