Bosszantó!

2022.09.24. 16:50

Ezért fáznak Miskolcon, a Középszer egyik épületében

Az Avasi lakótelepen, a Középszer 48. szám alatt nincs fűtés, és a lakók nem érik el az ügyeletet.

ÉM

Hiába várják, hogy meleg legyen a radiátor

Egyik olvasónk, aki Miskolcon, a Középszer utca 48. szám alatt lakik, jelezte, hogy náluk nincs fűtés. Nagyon fáznak, mert a lakásokban csak 17-18 fok van. Attól félnek, hogy megbetegszenek.  

Közölte azt is, hogy szombat délben légtelenítették a hálózatot, és azt közölték a szakemberek hogy a Miskolci Hőszolgáltató Kft.  nem ad elég nyomást a víz keringetéséhez. Délutánra teljesen megszűnt a fűtés.  

Olvasónk hívta  a Mihő Kft. műszaki ügyfélszolgálatát, de hiába, mert nem vették fel a telefont.

Sikertelen hívás 

Megpróbáltunk mi is érdeklődni, a hőszolgáltató hibabejelentés számát hívtuk, de nem jártunk sikerrel. Ötször próbálkoztunk, de csak egy kedves automata női hang tájékoztatott arról, hogy üdvözöl, és a Miskolci Hőszolgáltató Kft. műszaki ügyeletét hívtuk. A diszpécser jelentkezéséig szíves türelmünket kéri. Továbbá tájékoztatott, hogy a beszélgetést rögzítik. 

Rögzíteni azonban nem volt mit, mert senki nem vette föl a telefont.  Pedig a szolgáltató oldalán ez olvasható: a Mihő Kft. a szolgáltatásával kapcsolatos műszaki jellegű hibák gyors és szakszerű elhárítására 24 órás műszaki ügyeletet működtet. Talán túlzás ügyeletnek nevezni, ha senki nem tudja bejelenteni a hibát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában