Program

2022.09.24. 07:00

Alma Feszt és Helyi Termékek napja szombaton

Felsőzsolcán ismét megrendezik a város hagyományos őszi rendezvényét szeptember 24-én szombaton.

NHK

A Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia is ott lesz a programon

Fotó: Penovác Károly

Az esemény nyitásaként 13 órakor a Hősök teréről a Rendezvények Házáig tartó felvonulás során bemutatkoznak a felsőzsolcai hagyományőrző csoportok, a hangulatról pedig a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia gondoskodik. A Rendezvények Háza területén, színes színpadi programokkal várják az érdeklődőket, melyek között szerepel a Harc és Táncművész Sport Egyesület bemutatója, a Just For Fun fellépése, érkezik Ricsifiú, Kertész Richárd humorista személyében, valamint a nap záró eseményeként koncertet ad Dánielfy Gergő és az Utazók. 

A korábban meghirdetett pálinka, süteménysütő és madárijesztő készítő versenyek bírálatára és eredményhirdetésére is ezen a napon kerül sor. A közönséget számos kísérőprogram is várja, mely minden korosztály számára biztosítja a kikapcsolódást egészen estig. Az ingyenes rendezvény regisztrációhoz kötött, szeptember 24-én 10 óráig Felsőzsolca honlapján lehet jelentkezni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában