Torlódás

2022.08.31. 10:29

Óriási dugó a 37-esen, kilométeres sor áll két sávon – videóval! (frissítve)

Hatalmas dugóba kerülhetnek azok, akik szerda reggel, délelőtt a 37-es számú főúton közlekednek, útba ejtve a gesztelyi körforgalmat.

Frissítés

Délután háromnegyed 3-kor Miskolctól a gesztelyi körforgalom felé haladva dugó már nem volt, a belső sáv járható.

---

Már egy hete átadták a forgalomnak a gesztelyi körforgalmat, amelynél azonban még hátra van a tereprendezés, illetve a rácsatlakozó utak rákötéseinek az aszfaltozása. Szerda reggel is dolgozott a kivitelező a csomópontban, ami miatt kénytelenek voltak korlátozni a forgalmat. Emiatt felváltva engedik a járműveket Miskolc, Szerencs, Hernádkak, valamint Gesztely irányából.

Olvasónk Hernádkak felől érkezett és fél órát várakozott a sorban, hogy tovább haladhasson Miskolc felé. Fotó mellett egy videót is készített, amikor végre elhaladhatott a körforgalomban. A felvételen az látszik, hogy Szerencs és Gesztely irányából nem olyan rossz a helyzet, mint Hernádkak felől. Miskolc irányából viszont hatalmas dugó alakult ki, két sávon áll a sor a csomóponttól egészen a belegrádi kereszteződésig.

Azt javasoljuk tehát az autósoknak, hogy amennyiben tehetik, inkább kerüljék el a 37-es főút érintett szakaszát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában