Jelöltbemutató

2022.07.27. 16:51

Ő képviseli a Fidesz-KDNP-t az időközi választáson

Bemutatták a miskolci 3. sz. választókerület Fidesz-KDNP támogatásával induló jelöltjét.

ÉM

Kiss János országgyûlési képviselõ, Csöbör Katalin országgyûlési képviselõ és Barta Gábor önkormányzati képviselõ jelölt

A szeptember 25-ei időközi választáson Barta Gábor, korábbi önkormányzati képviselő indul a 3-as körzetben, képviselve majd a Fidesz-KDNP-t. A jelöltet két országgyűlési képviselő is a választók figyelmébe ajánlotta.

„A Fidesz és a KDNP helyi szervezete egyhangúlag Barta Gábort jelölte a szeptemberi miskolci időközi választás képviselőjelöltjének” – hangsúlyozta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. „Olyan képviselőjelöltet kerestünk, aki ismeri az önkormányzati rendszer működését, tudja, hogy milyen problémával, melyik ajtón kell kopogtatni, kellő vehemenciával és agilitással tudja képviselni a 3. számú választókerületben élők érdekeit és nem utolsó sorban, aki nem csak beszélni tud a fejlődésről, de képes tenni érte” – húzta alá Csöbör Katalin.

„Volt szerencsém együtt dolgozni Barta Gáborral, hiszen abban az ötéves ciklusban, amikor alpolgármester voltam Miskolcon, Barta Gábor önkormányzati képviselő volt – ajánlotta a választók figyelmébe a jelöltet dr. Kiss János országgyűlési képviselő, aki az egyik legszorgalmasabb és legagilisabb képviselőnek nevezte Barta Gábort. Szólt az egykori képviselő elért eredményeiről is, többek között a Hejő utcában kicserélt a gerincvezetékről, a konténertároló ketrecek kiépítéséről Hejőcsabán és az Avason, illetve többek között a Gárdonyi Művelődési Ház parkosításáról, valamin a helyi iskola és óvoda fejlesztéséről.

Korábbi tapasztalatok

„Negyedik generációs hejőcsabai családból származom, jómagam 1976-tól lakom Hejőcsabán – kezdte bemutatkozó beszédéét Barta Gábor, a Fidesz-KDNP támogatásával induló képviselőjelölt. „Hejőcsabai lakosként naponta szembesülök azokkal a problémákkal, gondokkal, amelyek a választókerületemben élőket foglalkoztatják, és mint egykori önkormányzati képviselő azzal is tisztában vagyok, milyen segítséget tud ezen problémák felszámolására, megoldására megadni egy helyi képviselő. 2014 és 2019 között számos fejlesztést és beruházást sikerült kiharcolnom” - emelte ki.

„Közösen a valódi fejlődésért! - ezt a szlogent választottam magamnak a mostani kampányban, hiszen úgy gondolom a fejlődésről nem csak beszélni kell, hanem tenni is kell érte!” A képviselőjelölt beszélt a kátyús utak, az elhanyagolt járdák és parkok, a gazdátlan játszóterek problémáiról.

„Megígérhetem, hogy megválasztásom esetén ugyanolyan hévvel és lelkesedéssel képviselem majd a választókerületben élők érdekeit, mint tettem azt 2014 és 2019 között” – foglalta össze Barta Gábor.

Megüresedett

A miskolci 3-as számú egyéni önkormányzati választókörzet mandátuma azért üresedett meg, mert Hegedűs Andrea, a Demokratikus Koalíció színeiben a baloldali országos listáról képviselői helyhez jutott az Országgyűlésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában