Bizonyítvány

2022.07.07. 16:27

Hamarosan bemutatjuk megyénk színötös tanulóit

Lezárult a jelentkezési időszak az Észak-Magyarország és a boon.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben Borsod-Abaúj-Zemplén megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

ÉM

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyi jelentkezés érkezett, több mint százhúsz fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink.

A megye sok településéről, többek között Aggtelekről, Arlóról, Encsről, Kazincbarcikáról, Miskolcról is jelentkeztek kitűnő t​anulók és szüleik felhívásunkra.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a boon.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra.

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye kitűnő tanulóit július 11. után megtekinthetik az Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában