Figyelem!

2022.07.07. 12:18

Csalók ajánlanak csatornatisztítási munkát Miskolcon

Figyelem, a Mivíz Kft. jelenleg semmiféle, a lakosságot közvetlenül érintő csatornatisztítási munkát nem végeztet alvállalkozókkal szolgáltatási területén!

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Vízmű (Mivíz) Kft. – lakossági jelzés alapján – arra hívja fel a miskolciak és a társaság szolgáltatásait használók a figyelmét, hogy ismeretlen személyek a Mivíz Kft. alvállalkozóinak kiadva magukat,  a szolgáltatótársaság nevével visszaélve csatornatisztítási munka elvégzését ajánlják fel méterenkénti 13 ezer forint ellenében.

Mint megtudtuk, a Mivíz Kft. jelenleg semmiféle, a lakosságot közvetlenül érintő csatornatisztítási munkát nem végeztet alvállalkozókkal szolgáltatási területén. Hibabejelentések esetén a csatornatisztításokat, kizárólag saját eszközeivel és dolgozói állományával végzi. Az említett munka elvégzését ajánló vállalkozók, személyek nem a Mivíz Kft. megbízottjai, alvállalkozói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában