Minden segítség számít

2022.06.29. 15:01

„Veszélyben volt a munkánk és ezzel együtt a nyári előadások is”

Autóval segítik a jármű nélkül maradt bábszínházi társulatot.

Ujlaki Attila

Fotó: Ádám János

A Miskolci Csodamalom Bábszínház művészeti vezetőjét, Fekete Dávidot szerencsétlen baleset érte. A Bondoró Utcaszínház fesztiválra tartva az autója a 3-as úton menet közben kigyulladt és hiába érkeztek a tűzoltók a helyszínre perceken belül és kezdték meg az oltást, az autó több robbanás kíséretében teljesen kiégett, így a művészeti vezető gépjármű nélkül maradt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki nem sérült meg, de az autó teljesen megsemmisült.

„Múlt héten olvastuk a sajtóban, hogy milyen szerencsétlenül járt Dávid és rajta keresztül a bábszínház társulatának működése is veszélybe került, így úgy éreztük, hogy szeretnénk csatlakozni a gyűjtéshez, így egy személyautót minimum három hónapos használtra tudtunk felajánlani a számára” – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője.

„Nagyon meglepett, hogy ilyen létezik ma, nem gondoltuk, hogy ilyen nagylelkű felajánlás érkezik, amikor felhívást tettünk közzé a közösségi médiában, hiszen veszélyben volt a munkánk és ezzel együtt a nyári előadások is” – mondta lapunknak Fekete Dávid a Miskolci Csodamalom Bábszínház művészeti vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában