Öregdiákok

2022.06.09. 07:00

Jó hangulat az 50. évfordulón

Megünnepelte a hétvégén végzésének 50. évfordulóját Miskolcon az egykori Kilián György Gimnázium IV. B – francia tagozatos – osztálya.

ÉM

Az egykori IV. B-sek találkozóján. Fotó: Olvasónktól

A papírgyári Fagyöngy étteremben találkoztak. Szatmári Zoltánné az Észak-Magyarországnak küldött beszámolójában emlékeztetett: az osztályfőnökük Tatár Albertné Márta néni volt. „Sajnos sokan eltávoztak már közülünk, van, aki külföldi utazása kapcsán nem tudott jönni a rendezvényre. Jó hangulatú, bensőséges találkozó sikeredett – a szokásokhoz híven, ezúttal is. Az idei összejövetel szervezője Sárvári Jucus volt – millió köszönet érte” – tudatta olvasónk. Köszönjük szépen a híradást.

Szívesen beszámolunk öregdiák-találkozókról

Olyan általános, középiskolás osztályok, főiskolai és egyetemi csoportok jelentkezését, beszámolóját, fotóját várjuk, amelyek tagjai legalább 30 éve ballagtak, illetve szereztek diplomát. Lehetőségeinkhez mérten szívesen ellátogatunk az adott eseményre is, ha meghívják lapunkat. Kérjük, hogy a megkereséseket az [email protected] címre küldjék el, telefonos elérhetőséggel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában