Terepfutó verseny Göncön

2022.06.24. 21:00

Gyermekfutamok és családi váltó

Hagyományteremtő céllal rendeznek terepfutó versenyt július 16-án Göncön, ahol két hosszabb távot, továbbá gyermekfutamokat és családi váltót is kínálnak a verseny szervezői a sportbarátok számára.

ÉM

A sportesemény életre hívója Gönc Város Önkormányzata és a Miskolc Egészséges Ifjúságért Alapítvány, a Miskolci Barátság Maraton rendezője. Társrendező a miskolci Marathon Club Egyesület, Magyarország első hegyi futóviadalának, a Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám-emlékversenynek a rendezője.

Az 1. Gönci Barack Ünnep Trail elnevezésű erőpróbára július 8-án 12 óráig lehet jelentkezni a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon, ami azért is fontos dátum, mert helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A versenyközpontot Gönc belvárosában, a Kossuth Lajos utcában alakítják ki.

A szervezők egy 8,1 km-es kört jelölnek ki, melyből lehet egyet és kettőt teljesíteni. A gyermekekre életkortól függően 660 méter és 1400 méter teljesítése vár, míg a családi váltók 4x1400 métert teljesíthetnek. A pályákról bővebb információt a maratonclubmiskolc.hu weboldalon lehet begyűjteni.

A célban mindenkit egyedi befutóéremmel és egy tányér meleg étellel várnak. A Gönci Barack Ünnep rendezvénysorozatának további programjai remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a futóverseny résztvevői számára is. Szombaton este például az Edda koncertezik a városközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában