Gazdikereső

2022.06.25. 19:00

Gazdit keresünk Berlinnek, Lujzikának és Rafinak

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

A semmi közepén, Fulókércs és Szalaszend között kóborolva találtak rá erre a nagyon bájos kutyusra, aki nálunk a Berlin nevet kapta. Igazán pajkos, játékos, körülbelül 10 hónapos fiúcska, kamasz korához illően szeleburdi és rendkívül barátságos. A karanténidőszak hamarosan letelik számára, így Berlin várja leendő gazdijának jelentkezését!

Lujzika gazdit keres! Kedves állatbarátok találtak rá a kertjükbe dobva két héttel ezelőtt, szerencsére egy ideig maradhatott is náluk, míg megkapta első oltásait. Lujzi nagyon kedves, barátságos kislány, kiváló választás akár kisgyerekes családoknak, elsősorban benti kutyusnak! Körülbelül kétéves, még igazán fiatal, könnyen tanul és alkalmazkodik.

Rafi egyike a szomorú sorsú, visszahozott kutyusainknak, akit még kölyök korában fogadtak örökbe, de nem tudtak rá kellő mennyiségű időt és energiát fordítani, így vissza kellett jönnie a menhelyre... Kissé szeleburdi, de nagyon kedves és barátságos kutyus, aki elég odafigyelés és egy pici nevelés mellett kiváló társa lehetne bárkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában